DM marathon i Maribo 2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEmil og Oscar var i Maribo og ro DM marathon lørdag den 6. juli 2013. Vi kørte allerede fredag middag, da vi havde en lang tur foran os (ca. 6 timer). Da vi kom til Maribo, tog drengene straks på vandet. De roede lørdagens rute og prøvede rutens overbæring. Der var frisk vind, men træningen forløb fint. Efter træningen pakkede vi ud og tog ind til byen og fik aftensmad. Derefter gik vi tidligt i seng, for at være friske til lørdag.

Lørdag var drengene helt på toppen efter en stor potion havregryn. kl. 9.30 gik første start. Emil kom rigtigt godt fra start og lå i gruppe med favoritterne i starten af ruten. Han havde et fint løb, hvor han dog havde lidt problemer med det ene knæ i overbæringerne. Emil sluttede Dm på en flot 10. plads. Oscar kom også fint fra start i hans første DM som U-14 roer. Han roede et godt løb, men måtte sande at det er svært at bide skeer med de “store”. Oscar sluttede på en fin 14 plads. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var nogle meget trætte drenge, jeg havde med hjem, de havde helt sikkert givet alt hvad de havde i sig. Vi havde en god hjemtur og nåede lige hjem til aftensmaden lørdag, efter at have været i klubben og læsse kajakkerne af.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes