Havneræs i Horsens

Vi har modtaget nedenstående indlæg fra Johnny Søttrup:

Så er havneræsene skudt I gang for Jørgen Lie, Morten Christiansen og Johnny Søttrup. Den første gang var på Bygholmen Sø i Horsens. Jejret var trist men dog uden vind og regn.

Der var 180 deltagere, og i vores klasse Herre K1 på 10 km var der 52 til start. Horsens Kajaklub har valgt til deres stævne at alle Herre i K1 stiller til start samtidig. Så det er bade kap- og turbåde samt ingen alders inddeling i samme klasse.

180 kajakker med en dek K2 fylder meget på Bygholmen sø, og det skaber en del refleksbølger på kryds og tværs af søen, men det er spændende med alle de kajakker på en gang.

Vi har alle tre et gtod stævne med gode tider og en dejlig dag. Kunne nu være dejligt med nogle ungdomsroere til start også.

Disse havneræs er gode stævner, da de er helt uformelle, og alligevej en konkurrence, som ville være gode for ungdomen. Masser af hygge bade før, under og efter. Der er altid en eller flere roere fra andre klubber man skal hisle på.

Morten blev nr. 12 i tiden 51:19.
Jørgen blev nr. 16 i tiden 53:14.
Johnny blev nr. 35 i tiden 57:43.

Næste havneræs er i December i Ry, og der er der tradition at man skal ro med nissehue, og der er mange creative huer – virkeligt sjovt at se.