Om klubben

Med klubhus i Rønnerhavnen lige nord for Frederikshavn havn har vi direkte adgang til Kattegats friske vand. Vores rovand, som ligger i læ af øgruppen Hirsholmene, byder på gode ture langs strandene mod nord og syd.

I Frederikshavn Kajakklub er der plads til alle med lyst til kajak roning. Der er mulighed for kaproning, turroning i turkajakker eller havkajakker og bølge surfing i Whitewater kajakker. Ud over det sociale liv i klubben, bliver der arrangeret dagture, weekendture og klubbens medlemmer deltager i stævner både på konkurrence og motionsniveau.

Skulle du have lyst til at komme tæt på naturen og dele vores glæde ved alle de muligheder kajak roning giver, så skulle du måske aflægge os et besøg og blive skrevet op til et kajakkursus.