Nye kap/turkajakker: Citius 44 og Citius 51

Der er virkelig gang i ungdomsafdelingen.Der er kommet ikke færre end 9 nye roere i år. Der er således nu i alt 19 ungdomsroere. Med de mange roere er der også blevet behov for nogle ekstra kap/turkajakker.

Vi har derfor været ude og investere i to nye kajakker – begge fra den norske producent Citius. Kajakkerne har standard sæde og fodstøtte, som kan flyttes med et enkelt greb uden skruer, splitter og lignende. Det er nemt og robust og falder aldrig ud.

Forhandleren beskriver de to kajakker på følgende måde:

Citius 51

Citius 51 er en hurtig turkajak lavet til turbådsløb og motionsroning. Citius 51 er kommet i en ny opdateret version i 2013, hvor bagdækket er lidt lavere og smallere, og hvor bunden i bagenden er lidt mere V-formet, hvilket giver bedre retningsstabilitet og mindre vindfølsomhed.

Længde 520 cm, bredde 51 cm og vægt ca. 12 kg.

Citius 44

Citius 44 er en hurtig semi-kapkajak. Hurtigere end en turkajak og mere stabil end en kapkajak. Det er med andre ord en mellemting mellem en tur- og en kapkajak lavet specielt til seriøse motionister og folk som f.eks. kunne finde på at stille op i løb i Master-klasse eller motionsløb.

Længde 520 cm, bredde 44 cm og vægt ca. 11,5 kg.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes