Østervrå med Ungdommen

Dagen startede Lørdag d. 2/2 kl. 08:30 hvor vi alle mødtes for at pakke traileren, nu skulle vi på tur igen – nemlig Østervrå svømmehal.
18 tilmeldte med hjælpere/træner. I år valgte vi at gøre denne tur til en ungdomsweekend med overnatning i klubbens lokaler.
Fra kl. 10:00 – 14:00 med massere af træning med makker redninger samt seriøs leg og en god madpakke, efter vendte vi retur til klubben hvor forældrene havde sørget for friske boller, frugt samt saftevand.
Vi sluttede dagen af med massere af pizza og sodavand og ja de unge ville jo selfølgelig prøve hvordan de stakkels vinterbadere har det, tror ikke de misunder dem – det var KOLDT!
Da varmen kom tilbage i kroppen, endte vi under dynerne hvor der var ren hygge med film på storskærmen og massere af slik og chips.
dagen sluttede søndag d. 3/2 og trænerne var utrolig trætte, men vi har haft det skide sjovt og næste tur er ved at blive planlagt, tak for denne gang – vi ses i klubben – hilsen træner teamet!
I kan se alle billederne under Ungdom.