Klubbens digitale rokort

Klubbens digitale rokort (www.rokort.dk) benyttes til:

• at registrere ens roturer
  • at se, hvilke roere, der er på vandet
  • at se statistik og rojournal for ens egne og for andres ture
  • at opslå aktiviteter/roturer, som andre medlemmer kan melde sig til
  • at reservere klubkajakker, klublokale og kajaktrailere
  • at registrere skader på kajakker, klublokale og kajaktrailere
  • at skrive meddelelser til klubbens andre medlemmer
  • at sende mails til klubbens medlemmer

Systemet kan anvendes enten fra computeren i bådhuset, eller ved at logge ind på http: //www.rokort.dk.

Hvis du bruger systemet hjemmefra, skal du på hjemmesiden vælg Frederikshavn Kajakklub, indtast dit brugernavn og dit kodeord. Har du glemt kodeordet, kan du trykke på ”Glemt kodeord” og der bliver sendt et nyt kodeord til dig pr. e-mail.

Når du logger ind på systemet, har du mulighed for at vælge et nyt brugernavn og kodeord. Det gør du ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne. I det vindue, der kommer frem, har du også mulighed for at angive navn, telefon og e-mail på en kontakt-person, som skal kontaktes, hvis du er udeblevet fra en tur, og ikke svarer på din mobil-telefon.

Du må også meget gerne lægge et foto ind af dig selv. Hvis du gør det, vil billedet komme frem på skærmen, når musen i rokort.dk kommer hen over dit navn.

En mere udførlig beskrivelse af systemet kan du finde her:
Brugerguide for Frederikshavn Kajakklubs digitale rokort