Sensommerens IPP2 kursus

Vi har netop gennemført et komprimeret IPP2 kursus.

Da vandet er varmt, sprang vi svømmehallen i Østervrå over, og lavede alle vådøvelser i forhavnen.
Kurset er blevet gennemført på 3 weekenddage plus én hverdagsaften plus én frironingsaften.

Vi ville gerne have vist lidt solskinsbilleder fra selve kurset, men det er ikke muligt, da vejret mildest talt har været elendigt: Regn og blæst og rigtig meget regn og blæst.

Men hvad gør det, når der er tale om en flok energiske, positive, lyttende, vedholdende og seje nye klubroere.
I har klaret de krasse udfordringer i flot stil og med et dejligt humør.

Til gengæld er der solskinsbilleder fra frironingsaftenen, som alle kom igennem på en ganske overbevisende måde.
Det har været en stor fornøjelse for de deltagende instruktører at lære Jer at kende og at arbejde med Jer.
Vi vil gerne byde Ida Bojer Guldsmed-Thomsen, Per Guldsmed-Thomsen, Pernille Hammer, Lene Rendeman, Anton Houmann, Bjarne Poulsen, Elisabeth Lindstrøm og Jan Lauridsen hjertelig velkomne i klubben.
Vi glæder os til at ro sammen med Jer og til at se Jer til forskellige klubarrangementer.

Med kajakhilsen,
Instruktørerne

Så er vi endelig på tur udenfor havnen.

Her lidt billeder fra en solrig frironingsaften:

Lene på vej til prøve
Jan på vej til prøve
Anton på vej til prøve
Bjarne på vej til prøve
Pernille på vej til prøve
Per er færdig med prøven. Ida i baggrunden.
Ida er netop færdig med prøven
Bengt, Ida, Jan
Tæt trafik i yderhavnen
Lene sideforflytter. Jan i baggrunden.
Anton og Bjarne makkerredder
Lene og Pernille i fint samarbejde ved makkerredningen
Anton og Bjarne selvredder..
Bjarne snuppede lige en ekstra vandgang….