Sommeraktiviteter

Sommersæsonen starter omkring 1. april med standerhejsningen og foregår altid på en lørdag tæt på den 1. april klokken 10.00.

Klubben byder på kaffe, rundstykker og morgenkage. Formanden indleder derefter sæsonen med en tale, hvorefter man ror en tur, afhængig af vejret.

Sommersæsonen byder på en lang række aktiviteter, som opslås på aktivitetskalenderen og på rokort.dk.

Aktiviteterne omfatter bl.a. :

• Fællesroning på mandage og onsdage
  • Ungdomstræning om onsdagen
  • Havkajakkursus IPP2, normalt i slutningen af april, maj og begyndelsen af juni.
  • Fælles klubture til rovandene i vores umiddelbare nærhed. Her kan nævnes Ryå, Voer Å, Mariager Fjord, Ålborg, Løgstør, Nibe og Løkken. Længere klubtur over 4-5 dage, gerne længere væk fra Rønnerhavnen. De senere år har der været klubture til skærgården i Fjällbacka (Sverige), Helgelandskysten (Norge), Det sydfynske Øhav, Djursland og Færøerne.
  • Pletkurser, hvor der gennemføres emne-baseret uddannelse. Det kunne være redninger, rullekursus, navigation, pakning af kajak, reparation af skade på kajakkerne. Hvis du har et særligt ønske om et pletkursus, kontakt en af instruktørerne eller et bestyrelsesmedlem.
  • Grill-roning afholdes efter en fællesroning og betyder, at man mødes på klubbens tagterrasse eller i klubhuset og griller og spiser sin medbragte mad sammen med andre klubmedlemmer.
  • Arbejdsdag, hvor man frivilligt giver en hånd med ved forskellige vedligeholdelsesopgaver. Der males, luges ukrudt, gøres rent og vaskes op, vinduerne vaskes og skadet materiel repareres.
  • Ungdomsafdelingen gør havnebassinet usikker, når de efter endt træning i tur- og kapkajakker leger i white-water-kajakkerne eller på vore paddle-boards. Og skulle man få lyst til selv at prøve kræfter med disse kajakker er en henvendelse til en af ungdomstrænerne normalt tilstrækkelig.
  • Sommersæsonen slutter omkring 30. september – igen en lørdag klokken 1400, hvor formanden holder et kort tilbageblik over sæsonen og uddeler pokaler, inden klubben byder på kaffe og kage.