Til lykke med bestået IPP2- og frironingsprøve

Tirsdag aften gennemførte vi årets første IPP2- og frironingsprøve.

Vi lagde ud med en rask rotur ud til Palmestranden, hvor prøven blev indledt med forevisning af fremadronong, stoptag, baglænsroning, baglæns stoptag og styring med fejetag og med bagror.

Efter en ny kort rotur til nordsiden af havnen havde alle deltagerne fået varmen og pulsen op igen, og der kunne fortsættes med forevisning af rotation på stedet, sideforflytninger og lavt støttetag.

Herefter roede vi tilbage til Palmestranden, hvor vi var kommet til aftenens højdepunkt: Redningsøvelserne.

Ved de foregående træningsaftner har der været god hjælp at hente fra instruktørernes vejledning undervejs. Ved aftenens prøve var det nu op til roerne at vise, at de havde styr på de forskellige redninger uden nogen form for vejledning.

Og også dette gennemførte deltagerne me overbevisende fin stil.

Det blæste en svag vind fra vest, så det var en god erfaring at få med, at man selv ved svag fralandsvind hurtigt driver til havs mens man er optaget af sine redninger – så dette er endnu en god grund til at få optimeret sine redninger.

Der var endda nogle af deltagerne, der havde så meget ekstra overskud, at de lige ville vise, at de også havde godt styr på eskimoredningen – så stort “tumps up” for det 🙂

Stort til lykke med veloverstået prøve.

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes