Turbeskrivelser

Klubtur:

Vestkysten

16. og 17. september 2017

 

Midt i september besøgte Frederikshavn Kajakklub Vestkysten mellem Lønstrup og Løkken.

Læs beretningen her.

Klubtur:

RYÅ REVISITED

09. September 2017

 

 

 

9 klubmedlemmer tog en efterårstur på Ryå – uden konkurrencestress, men med naturoplevelser og fælles hygge som formål – læs beretningen her.

Klubtur: Det sydfynske Øhav 2017

27 friske kajakroere opdagede rovandet omkring Svendborg på klubbens tur til det Sydfynske Øhav.

Læs mere om turen her

Klubtur: Fur Rundt 10. – 11. juni 2017

Marianne Isen ville gerne vise klubbens medlemmer Fur’s fantastiske natur og specielt Fur Bådelaug og Furhyttens faciliteter. Derfor slog hun en klubtur op, som 9 brave roere fra Frederikshavn Kajakklub sluttede op om. Vi havde en fin, fin tur rundt om Fur, en dejlig aften i venners lag og en tur langs Salling, inden vi læssede kajakkerne igen i Sundsøre. Tak til Marianne for turen – og læs hendes beretning her.

 

DSCN5143Elling Å fra Mariendal Mølle til Nygaards Mølle, den 18. november 2015

 

Der går rygter om, at klubbens kaproere for mange år siden bar kajakkerne over ved Mariendal Mølle og fortsatte turen til vest for Kvissel, nærmere bestemt Nygaards Mølle.
Mandagsholdet havde sat sig for at teste denne strækning, så isætningen var planlagt til den nye shelterplads i Elling Plantage.

Læs mere om turen her.

**********

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKlubtur Fjällbacka

JULI 2015

Dette års skærgårdstur vil – blandt mange andre ting – blive husket for et helt fantastisk held med vejret.

Læs mere her

**********

IMG_3113Klubtur til Hirsholmene 17. august 2014

Søndag den 17. august blev den årlige klubtur til Hirsholmene afviklet.

Desværre viste GPS’en lidt forkert, så først da vi nåede frem til en fisketrappe, og stadig ikke kunne se fyrtårnet på Hirsholmene, blev vi klar over, at der måtte være tale om en navigationsfejl.

IMG_3100Vi blev derefter enige om at vende og ro hjemover igen, uden at have nydt den traditionelle picnic på Hirsholmene.

IMG_3118

 

 

NB. Heldigvis havde vi en sav med, den var mere nødvendig end GPS’en.

Høj pagaj

Ole

 

**********

TrinislaKlubtur Fjällbacka
JULI 2014

Allerede på første turmøde i februar var tilslutningen og engagementet overvældende, og det holdt ved, så vi, da eventyret endelig skulle søsættes ved Rörvik Camping d. 3. juli, var 21 klubvenner parate ved de tungt lastede kajakker. Læs mere her

 

**********

 VoreÅ_2014_06Klubtur på Voer Å,
24. maj 2014

Vi havde en mægtig hyggelig klubtur lørdag den 24. maj, hvor en del af deltagerne fra årets første havkajakkursus fik en forsmag på, hvad kajaksporten også kan byde på.

Turen gik til Voer Å, hvor vi fik nogle gode naturoplevelser, fik prøvet kræfter med strømfald og ellers hyggede os i det gode selskab. Læs mere om turen hér, eller se fotos fra turen hér.

**********

Elling_2014_03Søndagstur på Elling Å

Vi var en lille flok, der tog på en søndagstur op ad Elling Å.

Det er helt forunderligt, at vi lige om hjørnet har et så anderledes rovand end vores sædvanlige turer til Simons Rev, Deget og Strandby og et rovand, som på en anden måde – hvis man er i det humør – kan udfordre ens roteknik. Læs mere om turen hér.

**********

P1160169

6 dages ekspedition i Chile

Meike og Jan var på familiebesøg i Chile i november og december 2013. Men seks dage blev afsat til en guidet kajaktur i det nordlige Patagonien.

Læs mere om turen hér.

**********

Vesterhavstur_HansRavnVesterhavet oktober 2013

Det var en lille sluttet kreds på 5 roere, der havde tilmeldt sig turen til Vesterhaven onsdag den 16. oktober.
Vejret var perfejt til en rigtig hyggelig kajaktur – næsten vindstille, og vd middagstid klarrede det op til en smuk solskindsdag på vandet. Det blev til en super hyggelig tur med afgang fra Løkken og efter en rotur på godt 8 km en frokostpause for foden af Rubjerg Knude Fyr.
Bag kameraet var Hans Ravn, der havde benyttet lejligheden til at kombinere arbejdet med en herlig kajaktur. Og det resulterede i en rigtig fin artikel i Nordjyske den 21. oktober, en kort notits på Nordjyske netavis samt et super fint TV-indslag på 24Nordjyske.  Efterfølgende er der kommet en tilsvarende beskrivelse i Lokalavisen Frederikshavn.
Tak for turen til alle – og tak til Hans for den fine PR for klubben.

**********

Aalborg_07Hirsholm 2013

August måneds klubtur til Hirsholmene blev en smuk og hyggelig, men også udfordrende tur.
Hvordan det hænger sammen, kan du læse mere om her..

***********

Aalborg_07Aalborg og Egholm 2013

Juli måneds klubtur blev som planlagt en kombination af en rigtig sight-seeing-tur langs Aalborg og Nørresundbys havnefront og en tur med fine naturoplevelser omkring Egholm og langs Lindholm Å.

Det blev til endnu en rigtig fin tur i samvær med en flok hyggelige FK’ere. Læs mere om turen hér.

**********

Ryå_04Ryå 2013

Klubturen i juni måned blev til endnu en å-tur. Den oprindelige plan var en sightseeing-tur til Aalborg, men på grund af for meget blæst, trak vi istedet i læ af brinkerne langs Ryå.

Det blev til en rigtig hyggelig tur. Du kan finde en kort beskrivelse af turen hér.

**********

VoerÅ_2013Voer Å 2013

Vi havde en herlig tur på årets første klubtur. I alt 10 friske deltagere fik én på opleveren, da turen gik op gennem den forårsklædte Voer Å.

Du kan finde en kort beskrivelse af turen hér.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes