Stævner

Ryå 2017.

I år vil vi arrangere en fælles klubtur til Ryå, som en del af en ungdomsweekend med overnatning.

DM Marathon i Maribo 2013.

DM i marathon 2013

Emil og Oscar var i Maribo og ro DM Marathon lørdag den 6. juli 2013. Vi kørte allerede fredag middag, da vi havde en lang tur foran os på ca. 6 timer. Da vi kom til Maribo, tog drengene straks på vandet. De roede lørdagens rute og prøvede rutens overbæring. Der var frisk vind, men træningen forløb fint. Efter træningen pakkede vi ud og tog ind til byen og fik aftensmad. Derefter gik vi tidligt i seng, for at være friske til lørdag. Lørdag var drengene helt på toppen efter en stor potion havregryn. Kl. 09.30 gik første start. Emil kom rigtigt godt fra start og lå i gruppe med favoritterne i starten af ruten. Han havde et fint løb, hvor han dog havde lidt problemer med det ene knæ i overbæringerne. Emil sluttede DM på en flot 10. plads. Oscar kom også fint fra start i hans første DM som U-14 roer. Han roede et godt løb, men måtte sande at det er svært at bide skeer med de “store”. Oscar sluttede på en fin 14 plads. Det var nogle meget trætte drenge der vendte hjem, da de helt sikkert havde givet alt hvad de kunne. Vi havde en god hjemtur og nåede lige hjem til aftensmaden lørdag, efter at have været i klubben og læsse kajakkerne af. På billedet ses Emils start.