Stævner

Vendelboløbet 2017.

Med fødderne solidt plantet på sofabordet, en kold Max i hånden og en god følelse i maven, er det en ren fornøjelse at lave denne update fra en weekend til Vendelboløbet 👏🏻

Som vanligt mødtes vi i klubben 07.00 sharp for at pakke trailer og biler. 16 kajakker og en masse oppakning senere lå vi fra land og entrerede Aabybro Mejeri 10.00.
Her kunne vi uddele startnumre imellem regnbygerne og ellers lure et par tricks af eller to fra startlinjen, og selvfølgelig ondulere et stykke af det medbragte kage 🤗. Stemningen var lidt spændt, da det jo var første løb ungdommen har været til i flere år, men det kunne da heldigvis snakkes væk inden starten 12.40.
Pænt lå vores roere på linje i blæsten, og alle kom godt fra start da skuddet endelig gik. En enkelt Aalborgensisk roer måtte desværre en tur i vandet allerede fra første tag af, så de første km. bestod udelukkende af roere fra vores klub. Midt i løbet åbnede guderne for hanerne og tændte samtidig blæseren, så alt stod i et, godt flankeret af en god mængde lyn. Dette var selvfølgelig ikke en hindring for vores roere, hvilket i sidste ende resulterede i en håndfuld guld, lidt sølv og en sjat bronze. At i alle sammen tog med på turen, burde i sig selv være guld værdigt 🏆

Et veloverstået løb senere, returnerede vi klubben, hvor der selvfølgelig skulle pakkes ud, men som normalt også brændes mere krudt af i form af fodbold ude på græsset. Pigerne vandt selvfølgelig (med undertegnet som målmand) og dette blev senere fejret med pizza, snoller og film på projektoren til langt over midnat, for de fleste.

Morgen efter, godt mæt at rundstykker og kage, gik startskuddet igen. Nu stod den så bare på en blanding af havneræs, leg og hyggen lige indtil afslutningen 1300 hours.

Vi håber i har hygget jer denne weekend, ligesom vi har 😎

Forhåbentlig kan vi lave dette arrangement til en årlig begivenhed..


DM Marathon i Maribo 2013.

DM i marathon 2013

Emil og Oscar var i Maribo og ro DM Marathon lørdag den 6. juli 2013. Vi kørte allerede fredag middag, da vi havde en lang tur foran os på ca. 6 timer. Da vi kom til Maribo, tog drengene straks på vandet. De roede lørdagens rute og prøvede rutens overbæring. Der var frisk vind, men træningen forløb fint. Efter træningen pakkede vi ud og tog ind til byen og fik aftensmad. Derefter gik vi tidligt i seng, for at være friske til lørdag. Lørdag var drengene helt på toppen efter en stor potion havregryn. Kl. 09.30 gik første start. Emil kom rigtigt godt fra start og lå i gruppe med favoritterne i starten af ruten. Han havde et fint løb, hvor han dog havde lidt problemer med det ene knæ i overbæringerne. Emil sluttede DM på en flot 10. plads. Oscar kom også fint fra start i hans første DM som U-14 roer. Han roede et godt løb, men måtte sande at det er svært at bide skeer med de “store”. Oscar sluttede på en fin 14 plads. Det var nogle meget trætte drenge der vendte hjem, da de helt sikkert havde givet alt hvad de kunne. Vi havde en god hjemtur og nåede lige hjem til aftensmaden lørdag, efter at have været i klubben og læsse kajakkerne af. På billedet ses Emils start.


 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes