Ungdomsweekend

2. – 3. November blev der afholdt ungdomsweekend i Frederikshavn Kajakklub’s lokaler.
Weekenden bød på en hemmelighed! HVAD VAR DET SÅ?? Emil Kræmer, tidligere ungdomsmedlem af klubben, tog turen hele vejen fra Århus til Frederikshavn for at fortælle om, hvor han blev af. For nogle år siden drog Emil afsted på efterskole i Silkeborg, der var nemlig kajak på skoleskemaet – en drøm for alle kajakroere! Emil kom dog bare aldrig hjem til Frederikshavn igen, han ville udleve kajakdrømmen HELT! Derfor flyttede han og hans mor til Silkeborg.
Emil har opnået store og flotte resultater, placeringer HELT fremme i Danmarks Eliten, på Landsholdet og ikke mindst personlige resultater.
Efter Emil’s foredrag viste han os alle sammen god teknik på romaskinen og derefter en kold rotur. Tak til Emil!
Senere blev der handlet stort ind til burger, hurtigt blev Ida & Rikke udnævnt til køkkenchefer og fortalte, hvordan det hele skulle laves, 34 bøffer blev formet og smidt på grillen (Jeg har aldrig grillet så mange bøffer) ;—) Hurtig blev vi alle trætte og dynen kaldte på os, på storskærmen blev der fundet film frem, som fortsatte til kl. 02:00. Morgenen efter blev der hentet morgenbrød og bil, NU skulle vi til Østervrå svømmehal.
Her blev der øvet massivt makkerredning, indtil alle kunne! For de af ungdomsroerne, som er frigivet, blev der stillet større krav! 4 baner på fuld skrald så muskler syre og vejrtrækning er høj, skulle de kunne lave makkerredning – uden pause!
Tak for en rigtig god weekend, mange hilsner Ungdomsteamet!

frokost
Emil & Oscar