Velkommen til årets andet IPP 2 hold

Her i weekenden tog endnu et hold friske kursister hul på deres IPP2 kursus. Som vi plejer, startede kurset i svømmehallen i Østervrå hvor der var fuld fokus på redningerne og alle fik det til at lykkedes – lækkert! Der var endda tid til at pøle med cowboy redninger, lege ubåd og arbejde med balancen.

Søndag skulle vi så ud på rigtig vand og vejret var fantastisk – høj sol med kun en smule vind. Hele formiddagen gik med teknik og vi kom godt igennem pensum.

Efter en velfortjent frokost sejlede vi en lille tur nordpå, op forbi Elling å hvor vi alle fik landet kajakkerne på stranden. Efter en lille snak om vind og brugen af finnen susede vi med vinden i ryggen hjem på Palmestranden, hvor den stod på støttetag efterfulgt af diverse redninger.

Da alle var igennem var det et hold glade men brugte kursister, der kunne få et velfortjent bad og en næsten kold pilsner at slutte af på.

Tusind tak til deltagerne for en forrygende weekend med masser af entusiasme og gåpåmod. Vi ser frem til de kommende 4 torsdage, hvor vi har 3 teknik aftener og så til sidst EKSAMEN… (DAAA DA DAAAAA “Dramatisk musik”).

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes